fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Humanitas: Ioana Parvulescu, poeme si pagini inedite de jurnal

Joi, 8 ianuarie, ora 18.00, Libraria Humanitas de la Cismigiu va fi gazda unui eveniment Ioana Parvulescu asezat sub semnul jurnalului. Suntem asteptati la o seara in care Ioana Parvulescu ne va citi in premiera pagini inedite din jurnalul ei (1997-2014) si poeme din volumul Cum continua povestea. Alaturi de autoare se vor afla Mircea Cartarescu si Lidia Bodea. Lectura si dezbaterea care va urma vor fi incheiate de o sesiune de autografe.

„Purtam in noi mai multe vieti. Problema e pe care o actualizam. Purtam in noi mai multe carti. Problema e pe care o actualizam. Am ales-o, de data aceasta, pe cea de poezie. Un jurnal pe care l-am acumulat interior de-a lungul anilor si caruia acum i-a venit momentul: incercari primejdioase de a intelege si prinde in vers lumea, cu mine cu tot in ea, pentru ca poezia are acces la lucruri imposibil de exprimat in orice alte vorbe «pe-nteles». Cred ca in poezie se pot spune in cuvinte inocente lucruri mult mai dure decat in proza. Cum continua povestea. E un semn de intrebare in titlu, care ma nelinisteste inca. Se afla aici o buna parte din vietile si din mortile mele.“ (Ioana Parvulescu)

eveniment-ioana-parvulescu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la peste 50.000 de carti. Vezi voucherul

Next Article

Astrele si oamenii de stiinta au decis: 2015 va fi anul Science Fiction

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share