fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment Humanitas la Brasov: lansarea cartii “Jurnalul unui fotograf”

Joi, 19 decembrie, la Libraria Humanitas din Piata Sfatului, Brasov, incepand cu ora 18.00, va avea loc lansarea cartii “Jurnalul unui fotograf” de Emanuel Tanjala. O buna ocazie pentru a auzi cateva fragmente din carte, dar si pentru a obtine autografe de la autor.

Cartea o puteti cumpara si online, de aici.

Despre carte:

Plin de vitalitate si farmec, savuros si autentic, Jurnalul unui fotograf surprinde in instantanee graitoare spectacolul unei existente cu intoarceri si rasturnari neasteptate, evoca oameni exceptionali si intamplari care schimba destine. Emanuel Tanjala ne poarta, pe firul insemnarilor, intr-o calatorie in timp si spatiu, din Romania pana in America, din anii ’70 pana in zilelele noastre, in vreme ce ne desluseste, cu bucurie nejucata si fara emfaza didacticista, ce se ascunde dincolo de o imagine imortalizata pe pelicula.

Vom descoperi sau redescoperi cu incantare in paginile de insemnari ale lui Emanuel Tanjala peste 150 de fotografii superbe, emotionante, nelinistitoare, amuzante, calde, tulburatoare, inzestrate cu puterea de a repovesti lumea in care traim.

tanjala_fotograf

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Fotopovesti. 10 fotografii de vazut la gura sobei :-)

Next Article

"Fata modificata" va fi studiata la noua intalnire a Clubului de lectura Nemira

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share