fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Humanitas: lansarea romanului “Foamea” de Knut Hamsun

Marti, 28 aprilie, de la ora 19.00, Libraria Humanitas de la Cismigiu va gazdui lansarea romanului Foamea de Knut Hamsun, o capodopera a literaturii universale si unul dintre cele mai importante romane moderniste.

foameaLa eveniment vor participa scriitorii Simona Sora, Andreea Rasuceanu si Angelo Mitchievici. Intalnirea va fi moderata de Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction. Actorul Andrei Runcanu va citi un fragment din roman.

Foamea este o incursiune captivanta in mintea unui tanar scriitor caruia infometarea ii produce o stare de fluctuatie permanenta intre euforie si disperare. Traind de pe o zi pe alta, din scrierea unor articole de ziar, acesta experimenteaza umilinta in toate gradele sale, fiind mereu la un pas de nebunie si de colapsul final. Diferitele intamplari traumatizante prin care trece si ostilitatea mediilor sociale pe care le traverseaza, strania poveste de dragoste care ii aprinde flacara sperantei aruncandu-l apoi in neagra disperare sunt incercari spirituale din care personajul va iesi biruitor.

Roman de referinta, Foamea este un studiu despre adancimile psihologice unde putini scriitori au curajul sa plonjeze.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri bune la colectiile "Bonton" si "Damen Tango" de la Nemira

Next Article

Mircea Cartarescu a castigat Premiul de Stat al Austriei pentru Literatura Europeana pe 2015

Related Posts

Total
0
Share