fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Humanitas: seara dedicata filozofului Alain Finkielkraut

eveniment-alainSaptamana viitoare, joi, 16 aprilie, de la ora 19.00, Libraria Humanitas de la Cismigiu va fi gazda unei seri dedicate celebrului filozof si eseist francez Alain Finkielkraut si surprinzatoarei sale carti Si daca dragostea ar dainui recent aparuta la Editura Humanitas, in traducerea lui Vlad Russo.

E oare de ajuns sa iubesti ca sa stii sa iubesti? Iubirea insasi merita sa fie iubita, este ea demna de stima si incredere? Are suficiente resurse pentru ca, odata cu ridicarea tuturor restrictiilor, cu lichidarea tuturor tabuurilor, cu invingerea tuturor obstacolelor, sa reziste la proba timpului? Avem oare temeiuri sa mai credem in dragostea care dainuie, sau fagaduiala asta nu-i decat o himera, o iluzie, o pacaleala, un primejdios miraj? Invitati sa dezbata raspunsurile oferite de Alain Finkielkraut la aceste intrebari puse in deschiderea cartii sunt jurnalistul Luca Niculescu, directorul general al Editurii Humanitas Lidia Bodea si scriitorul Radu Paraschivescu. Dezbaterea va fi moderata de Vlad Russo, senior editor Humanitas.

Cartea o poti cumpara si de aici (are transport gratuit).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carte cadou de la iepuras: "O inima curata", de Romani Battaglia

Next Article

Ceas fashion Seren, impreuna cu Gazeta Sporturilor

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share