fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment: lansarea cartii “Jurnal de bancher pe drumuri”, de Codrut Nicolau

jurnal-de-bancherMarți, 27 august, de la ora 19.00, în Grădina Verona, Librăria Cărturești și editura Benefica International vă așteaptă la lansarea cărții Jurnal de bancher pe drumuri, de Codruț Nicolau. Alături de autor, vor lua cuvântul în Grădina Verona (Cărturești, str. Arthur Verona, nr.13-15): Chris Simion, Patricia Pușchilă și Radu Bătrânu.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=e0ebf2867″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Scrisă în totalitate pe un telefon Blackberry, de un „bancher corporatist”, așa cum singur se caracterizează autorul, cartea se compune din mai multe e-mailuri trimise unui grup de destinatari care s-a tot mărit de-a lungul timpului. Încurajat de reacțiile lor, Codruț Nicolau a decis sa strângă impresiile, stările, poveștile despre oameni și teritorii, reflecțiile stârnite de obiceiurile și normele locurilor pe care le decoperă și le chestionează curios, într-un jurnal de călătorie atipic. Nu e vorba aici despre destinații turistice descriese cu lux de amănunte, nici despre informații utile călătorului care pleacă la drum cu bagajul plin de sfaturi si recomandari ale celor care au explorat locul înaintea sa, ci de o incursiune în propria minte ce își are punctul de plecare în întâlnirea cu nefamiliarul.

Citeste mai multe pe blogul Carturesti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Autoarea trilogiei „Fifty Shades of Grey“ - pe primul loc in topul celor mai bine platiti scriitori

Next Article

Astazi ai cadou de la Elefant pachetul "Mari Compozitori"

Related Posts

Total
0
Share