fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment: lansarea cartii “Lacasul zeilor”, de Alexander Bibac

lacasul_zeilorVă invităm vineri, 16 mai, ora 17.00, la Librăria Sadoveanu, unde va avea loc lansarea cărţii Lăcaşul zeilor. Jurnal sentimental de călătorie de Alexander Bibac.

Alexander Bibac (Alexandru Mircea Bibac), actor român, participant la festivalul de muzică uşoară de la Mamaia în 1971 şi membru al echipei cunoscutului Teatru al Tineretului din Piatra Neamţ, a emigrat în Suedia, unde activează în cadrul Centrului Internaţional de Cultură din Malmö. A publicat mai multe volume în Suedia şi în România.

Carte de călătorie neobişnuită, Lăcaşul zeilor îl trimite pe cititor într-un univers al minunilor lumii văzute dintr-o perspectivă personală, pe cât de fermecătoare, pe atât de complexă. Veţi fi purtat prin Mexic, Peru, Argentina şi Chile – munţi, piramide, culturi fascinante, dar şi oameni simpli întâlniţi de-a lungul unui voiaj pe cont propriu.

La lansare au fost invitaţi cunoscuţi actori ai teatrului românesc, colegi de scenă cu Mircea Bibac.

Vor prezenta cartea Doina Jela, Alexander Bibac, Silvia Colfescu.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Povestea Humanitas in obiecte, scrisori si manuscrise

Next Article

40% reducere la 10 Edituri de Top + Transport GRATUIT

Related Posts

Total
0
Share