fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Litera: lansarea cartii “Gateste moldoveneste cu Stela Popescu!”

gateste-moldoveneste-invite

Joi, 5 decembrie 2013, începând cu ora 19.00, Editura Litera vă așteaptă în Diverta Vitan (București Mall, Calea Vitan 55-59) la evenimentul de lansare a cărții Gătește moldovenește cu Stela Popescu, o carte de bucate care va fi, cu siguranță, pe gustul tuturor celor pasionați de gătit.

Vă invităm la o întâlnire între prieteni, într-un spațiu îmbietor, să discutăm despre cărți și cele mai savuroase bucate tradiționale moldovenești. Alături de invitații săi de seamă, Stela Popescu ne vă încanta cu „povești gustoase“ din copilăria sa, dar și din bucătăria tradițională pe care o cultivă și o îmbogățește de fiecare dată când are ocazia.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe susținută de Stela Popescu.

Gătește moldovenește cu Stela Popescu cuprinde 345 rețete tradiționale moldovenești selecționate și comentate de Stela Popescu. Rețetele, ilustrate cu peste 100 de fotografii, sunt grupate în 14 capitole, o adevărată incursiune în tradiția culinară moldovenească: gustări reci, supe, ciorbe, bucate din legume, carne, brânză, produse de patiserie, dulciuri.

„Să răsfoim împreună această carte de bucate care mă face să mă gândesc la vremuri trecute, dar și la ce mâncăruri noi aș mai putea găti. Și, chiar dacă nu respect mai niciodată rețetele de la cap la coadă – de, așa sunt eu, îmi place să trec totul prin sufletul meu –, mi-a făcut mare plăcere să le selectez și să le comentez pentru dumneavoastră. Un lucru e sigur – sunt rețete tradiționale moldovenești și îți lasă gura apă numai când le citești (darămite când le prepari!). Se spune că bucătarii cei mai buni din lume sunt bărbați. Doamnelor, nu vă subestimați, gătiți cu plăcere și cu imaginație și vă asigur că dragostea va renaște mereu și mereu în casa voastră, iar cândva, când vă veți privi în oglindă, veți fi și mai frumoase.“ Stela Popescu

Cartea o puteti cumpara online, cu reducere, de aici.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Regenta neagra", de Franck Ferrand (Editura Curtea Veche Publishing)

Next Article

Lansare de carte: "Tabloul unui destin – Stefan Aug. Doinas. O monografie", de Mihaela Dobos

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share