fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment Litera: lansarea volumului colectiv „Dragostea când te doare“

Dragostea când te doare

Dragostea când te doare este cel mai recent volum colectiv din Colecția „Biblioteca de Proză Contemporană“, de la Litera. O carte potrivită pentru cei cu sete de lectură, dar și de iubire.

Comandă cartea cu reducere de aici.

Evenimentul de lansare va fi găzduit de Librăria Humanitas de la Cișmigiu, joi, 28 iulie, de la ora 18:00, și va fimoderat de Cristina Bogdan, Conf. dr., decana Facultății de Litere, în discuție cu autorii Dorian Dron, Liviu G. Stan, Doina Ruști, Radu Găvan, Florin Spătaru, Ligia Pîrvulescu, Emilia Toma.

Dragostea când te doarereunește 16 povestiri, care conturează universul iubirii. Un frumos tratat despre dragoste, care răspunde la întrebarea: Ce s-a schimbat în maniera de a aborda una dintre cele mai vechi și rezistente teme literare?

„Diversitatea este marca acestei cărți alcătuite din texte inedite. Prin urmare, nu vorbim despre o antologie, ci despre cartea iubirii. De la posesiune, ca act al confirmării sinelui, la tristețile aspirantului sau chiar la viol, ca ritual social al crizei, toate povestirile desenează teritoriul dorințelor. În singurătatea ființei nu există decât speranța și imaginarul infinit al conchistadorului din noi.“ Doina Ruști

VOLUMUL este semnat de prozatorii: Andrei Panțu, Florin Spătaru, Ligia Pîrvulescu, Liviu G. Stan, Cristian Fulaș, Radu Aldulescu, Radu Găvan, Delia Hügel, Dorian Dron, Allex Trușcă, Laura Sorin, Dan Sociu, Emilia Toma, Irina Georgescu Groza, Doina Ruști, Cosmin Leucuța.

DESPRE Colecția „Biblioteca de proză contemporană“
Colecția „Biblioteca de proză contemporană“ face parte din portofoliul Editurii Litera și este coordonată de scriitoarea Doina Ruști. În momentul de față, colecția însumează un număr important de prozatori din toate generațiile, autori de roman în mare parte, unii dintre ei debutanți. „Biblioteca de proză contemporană“ acordă atenție debuturilor și prozei cu o perspectivă epică nouă, pentru a întregi peisajul cărții românești cu viziuni narative inedite.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Festivalul de vară al editurilor din România

Festivalul de vară al editurilor din România (18-24 iulie)

Next Article
Lumina din noi

Litera publică cea mai nouă carte scrisă de Michelle Obama, „Lumina din noi“

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share