fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Evenimentele Editurii Arthur la Gaudeamus 2014

I55Hv35Editura Arthur va fi prezenta la Gaudeamus cu lansari si evenimente speciale care ii vor incanta pe cei mici.

Programul evenimentelor se va desfasura astfel:

Joi, 20 noiembrie, daca vii cu un calut desenat de tine (sunt aprobate inclusiv desenele făcute pe tabletă sau cele schițate pe genunchi în standul editurii) vei primi o reducere de 50% la cartile lui Florin Bican.

Vineri, 21 noiembrie, va fi organizata o zi de ateliere lejere dupa cum urmeaza:

  • 12:00 Atelier cu Mircea Pop – Cum să-ți tunezi calul năzdrăvan?
  • 12:30 Atelier de benzi desenate cu Adina Popescu și Alexandru Ciubotariu
  • 13:00 Atelier de poezie cu Flron Bican

Sambata, 22 noiembrie, sarbatorim ziua literaturii pentru copii Made in Romania cu mai multe lansari:

De la ora 11:00 se va lansa volumul “Si v-am spus povestea asa” de Florin Bican si ii va avea ca invitati pe Adina Popescu, Florentina Samihaian, Laura Grunberg si Horia Corches.

Despre carte:

“Şi v-am spus povestea aşa” aduce laolaltă basme clasice româneşti (cele cu Aleodor Împărat, Harap Alb, alături de întreaga cohortă de feţi-frumoşi, cai năzdrăvani, împăraţi şi fete de împăraţi) şi uneşte ingenios poveştile lor într-una mai mare, un basm la superlativ, care păstrează din cele vechi, întregindu-le, firescul, umorul şi vraja povestirii.
Cine iubeşte basmele româneşti le va regăsi aici, „aduse la zi“ printr-o rescriere originală și amuzantă – din care vom afla că toate poveştile faimoase ale literaturii române sunt, de fapt, una singură, şi că drumurile eroilor lor s-au întretăiat adesea în chipuri neaşteptate.

De la ora 11:30 se va lansa volumul “Istoria lui Razvan” de Horia Corches cu participarea lui Florin Bican, Adina Popescu, Cosmin Borza si a lui Alexandru Ciubotariu.

De la ora 12:00 se va lansa volumul colectiv “Cui i-e frica de computer-juniorii” avandui ca invitti pe Laura Grunberg, Florin Bican, Florentina Samihaian, Ioana Nicolaie si Adina Popescu.

De la ora 13:00 se vor anunta laureatii concursului de creatie literara Trofeul Arthur

Juriul format din Elisabeta Rosca, Adina Popescu, Florentina Samihaian si Florin Bican va prezenta argumentele pe baza cărora au ales manuscrisele câștigătoare pentru cele trei categorii de vârstă avute în vedere în cadrul concursului (0-7 ani, 8-14 ani, 14+).

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Pot deveni ADULTII fiinte umane?", ultima carte din Colectia Jurnalul meu Haios

Next Article

Un nou volum din seria Marlowe apare astazi, 18 noiembrie, cu ziarul Libertatea

Related Posts

Total
0
Share