fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Facem inimile sa bata la unison, numai in Oraselul „O inima de Broscuta”!

orasel-broscutaDuminică, 27 iulie, începând cu ora 16.00, vă invităm, și pe cei mici, și pe cei mari, în Orășelul „O inimă de Broscuță”, din Parcul Expoziției – Copou, pentru o nouă după-amiază de distracție și veselie!

Vom continua povestea personajelor principale în spectacolul de teatru în care vor juca vedetele seriei O inimă de Broscuță,apoi vom dansa alături de copiii de la Clubul de Dans Sportiv Katiușa din Iași, coordonați de Bianca Asiminei, care vor oferi un show de zile mari, în stilul lor special, care le-a adus deja atâtea premii!

Și pentru că Orășelul nostru e o lume în care ne bucurăm de toate surprizele frumoase numai împreună, vă așteptăm să vă alăturați flashmob-ului care va face toate inimile să bată la unison cu Inima de Broscuță! Învățați pași noi de dans și lăsați-vă în voia relaxării: vacanța de vară e abia la jumătate!

Ne-am propus ca în fiecare săptămână să invităm, special pentru voi, cei mai talentați copii din România! Așadar, duminica aceasta v-am pregătit un concert susținut de câștigătoarea premiului I la ediția din acest an a Festivalului Național „Mamaia Copiilor”! Este vorba despre Giulia Haidău, finalistă în show-ul televizat „Next Star”.Ea va împărți scena cu sora ei, Alexandra, câștigătoare a numeroase trofee naționale și internaționale. Printre victoriile sale cele mai importante, amintim Premiul I și Premiul de Popularitate oferit din partea publicului la Festivalul Internațional „Vise printre stele” din Ucraina, Premiul I și Premiul „Șerban Georgescu” la Festivalul „Fulg de Nea”. Alexandra a fost invitata de onoare a ediției de anul acesta a Festivalului „Ciocârlia de Aur” din Chișinău.

Vă așteaptă o sumedenie de câștigători la tombola cu premii: volumele din Colecția O inimă de Broscuță,tricouri haioase cu personajele cele mai celebre, insigne, puzzle-uri și fotografii realizate împreună cu vedetele Orășelului, fie că vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de păpușile-gigant care reprezintă personajele centrale ale poveștii: Puricelul cel Viteaz (care află că viața nu-i nici pe departe o glumă proastă și că adevărata bogăție înseamnă să ai prieteni buni și devotați), Viermișorul de Mătase (care ne aduce aminte că inocența, frumusețea inimii și mintea nepătată sunt atuurile cele mai de preț ale copilăriei) și Mama-Picătură (de la care învățăm că nimic nu poate sta în calea unei inimi care iubește neînfricat).

În vacanța asta mare, pentru voi, un parc de distracții tare!

Toate noutățile și fotografiile din Orășel apar pe pagina de Facebook O inimă de Broscuță https://www.facebook.com/InimaDeBroscuta și pe site-ul dedicat http://oinimadebroscuta.org/ .

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera lanseaza cartea "Ce spun eu si ce intelegi tu", de Deborah Tannen

Next Article

Toate cartile la jumatate de pret + un eBook GRATIS

Related Posts

Total
0
Share