fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Fata babei si fata mosneagului”, in premiera la Tandarica

tandaricaÎn luna martie, Teatrul de Animaţie Ţăndărică aniversează 68 de ani de la primul spectacol. Cei mici vor avea parte de un program mai special. Este vorba de premieră oficială a spectacolului „Fata babei şi fata moşneagului”, care va avea loc joi 21 martie, de Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie.

Noua versiune reprezintă o lectură modernă, plină de umor şi sensibilitate a poveştii lui Ion Creangă şi apelează, pe lângă mijloacele clasice ale teatrului de animaţie (păpuşi de diverse tipuri, de la wayang la cele compuse, de mari dimensiuni) la proiecţii.

Daniel Stânciu, cel care semnează scenariul şi regia a dorit să rămână fidel scriiturii bardului de la Humuleşti întărind, prin culoare şi ritm, morala conform căreia valorile general umane precum cinstea, bunătatea, hărnicia şi frumuseţea sufletească pot trece peste orice greutăţi şi ne ajută să răzbatem în viaţă.

Distribuţia este compusă din „aripa tânără” a teatrului: Simina Constantin, Alina Teianu, Dora Ortelecan Dumitrescu, Viorel Ionescu, Jou-Jou Drăgan, Geo Dinescu, Marin Fagu.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_red” link=”http://bit.ly/Z0lPhQ”]Vezi aici mai multe povesti si carti de colorat[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Tarul Ivan” se joaca la Metropolis ca la cinematograf

Next Article

Intalnire cu poeta Marta Petreu

Related Posts

Total
0
Share