fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

fEstivalul de cArte si muzica din Brasov – 18-21 iulie 2013

Fratele mai mic al Targului International de Carte si Muzica de la Brasov se intoarce… tot in aer liber si tot in Piata Sfatului, pe o alee pe care ati descoperit-o si ati indragit-o inca de anul trecut.

festival_carte_muzica

fEstivalul de cArte si muzica de la Brasov este o manifestare culturala, ajunsa la a doua editie care reuneste, in aer liber, in atmosfera istorica din Piata Sfatului, cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate, pe o alee plina de imaginatie si cantec.

In 2012, Aleea Cartii a devenit cel mai indragit si mai cautat loc de promenada din centrul vechi, prin deschiderea culturala variata pe care a oferit-o, prin spectacolele sustinute de artisti precum: Mircea Vintila, George Custura, Dumitru Dobrican etc.

În 2013, readucem Aleea Cartii printre brasoveni, intr-o formula la fel de familiara si de vie si pregatim amintiri frumoase vizitatorilor: carti si cduri la preturi promotionale, lansari, intalniri cu scriitori si interpreti, seri magice, cu recitaluri memorabile si o duminica folclorica de exceptie.

fEstivalul de cArte si muzica e organizat de Asociatia Libris Cultural in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Local Brasov, Consiliul Judetean Brasov, Filiala Brasov a Uniunii Scriitorilor din Romania, si vine sa intareasca potentialul Brasovului de a deveni capitala culturala europeana.

Va asteptam in Piata Sfatului din Brasov intre 18-21 iulie 2013 la fEstivalul de cArte si muzica din Brasov, editia a 2-a!

Sursa articol: blogul librariei libris.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Oferta de vacanta: revistele Ce se intampla doctore?, Glamour si One la pret redus si transport gratuit

Next Article

40% reducere la "titluri arzator de bune" de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share