fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Final Frontier #6 – mai mult decât un târg de carte

Final FrontierWeek-end-ul acesta, pe 1 și 2 aprilie are loc ediția cu numărul șase a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară: Final Frontier. Te așteptăm la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr.5), partenerul principal al evenimentului, sâmbătă și duminică de la 11:00 la 19:00. Intrarea este liberă. Vei descoperi mai mult decât un târg de carte, vei descoperi o lume SF&Fantasy cu toate fațetele ei #CreziTotCeVezi #FF6.

Pentru adevărații iubitori de literatură SF și fantastică:

  • în fiecare an Final Frontier reunește editurile de SF&Fantasy: Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Tracus Arte, Tritonic, Crux, Herg Benet, Crime Scene Press, Books Express. Bucură-te de titluri noi și de reducerile special pentru târg la cărțile autorilor români și străini și de cele mai recente volume în limba engleză.
  • nu uita să iei un autograf de la scriitorii prezenți anul acesta la târg: Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Dragoş C. Butuzea, Aurel Cărășel, Marian Coman, George Arion, Sebastian A. Corn, Alexandru Voicescu; și scriitorii din noua generație: Andrei Panţu, Andrei Mazilu, Alexandru Lamba, Florin Purluca, Cătălina Fometici, Cezarina Anghilac și Ovidiu Eftimie, autorul fenomenului „Arhanghelul Raul”. Invitatul special al ediției este scriitorul Dan Doboș. Pe toți aceștia îi poți urmări la dezbaterile și lansările din PROGRAMUL târgului.

Pentru că pasiunea pentru SF și Fantasy trece dincolo de cărți:

  • poți colecționa cele mai noi obiecte fan art de la Nyx Art și Wizart Room, poți trece de partea bună a forței alături de Cavalerii Jedi din Star Wars care vor fi și anul acesta cu noi sau te poți pierde în sesiunea de Live Drawing de bandă desenată.
  • Participă la demo de make-up SF alături de Alina Diana Crisu și echipa.
  • Nu rata revistele de la HAC! BD și board games de la Red Goblin.

Avem și câteva motive pentru tine ca să evadezi toată ziua în Final Frontier #6:

  • ATELIERELE târgului: Robotică cu Academia Inventează.ro, Scriere creativă alături de scriitori consacrați, Bandă desenată cu Vlady, Anime cu Aice Teodorescu și Astronomie cu Adrian Șonka.
  • scurtmetrajul semnat de scriitoarea Doina Ruști urmat de o sesiune de Q&A.

 Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.  #FF6

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ziua Dragonului

Editura Nemi te ajută să organizezi Ziua Dragonului în școala ta!

Next Article
Ziua Cumpărăturilor Online

Ziua Cumpărăturilor Online: reduceri de până la 50% și carduri cadou

Related Posts

Total
1
Share