fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Fotoatmosfera Gaudeamus 2013. Ne-am vazut la targ?


Warning: preg_match(): Unknown modifier '0' in /home/bookuria/public_html/wp-content/plugins/powerkit/modules/lazyload/helpers/helper-powerkit-lazyload.php on line 146

N-ai ajuns inca la Gaudeamus? Mai ai ceva timp si astazi… Noi am fost si ieri. Pentru cei care inca nu au fost, dar si pentru cei din alte orase care nu pot ajunge, va oferim un targ in imagini. V-am pregatit o galerie foto cu atmosfera de la standuri (pozele nu-s de cine stie ce calitate, aparatul foto ne-a jucat feste si a trebuit sa ne multumim cu telefonul).

A fost un targ bogat: multe carti, multa lume. Lansari, evenimente, parca un pic prea multa inghesuiala (dar nu e de rau asta). Cateva edituri au avut si in acest an standuri superbe (si nu vorbim neaparat de standurile desfasurate pe sute de metri patrati). De partea cealalta am vazut si standuri anoste, ca sa nu spunem mai multe… Pacat ca in 2013 unii aleg sa puna carti pe o tejghea si sa se prezinte la un asa targ. Un rollup nu e o avere, la fel nici cateva printuri de buna calitate…

Cartile, ca despre ele vorbim toata ziua pe aici, ne-au bookurat mult. Titluri din belsug, multa carte de foarte buna calitate. Ca si privitori de targ am fost mai mult atenti la cum arata cartea, nu neaparat ce ne povesteste ea. Povestile cartilor le deslusim pe site. Am vazut coperte incredibile si prezentari de carte cum vedeam doar prin materialele publicate despre marile targuri internationale.

Un eveniment ajuns la 20 de ani, o bookurie pentru cititori. Felicitari organizatorilor.

A, sa nu uitam: preturile au fost si ele foarte bune. Multe reduceri surpriza. Cum evenimentul s-a suprapus si in acest an cu Black Friday, multe dintre reduceri au fost mutate si online. Le gasiti inca acolo. Pentru cartile minunate si reducerile surprinzatoare va recomandam: elefant.ro, libris.ro, litera.ro si nemira.ro (mai sunt si altele, dar daca dati click pe oricare dintre cele 4 librarii prezentate cu siguranta o sa va alegeti cateva carti bune – macar asa sa intram cu totii in atmosfera Gaudeamus 2013).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Elefantul continua "Saptamana Neagra": tot ce e mai bun de la Humanitas cu pana la 82% reducere

Next Article

Reduceri de pana la 85% la sute de carti Litera

Related Posts

Total
0
Share