fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Harry Potter Book Night – 6 februarie 2020

Cititorii care așteaptă o scrisoare de la Hogwarts sărbătoresc și anul acesta Harry Potter Book Night, un eveniment care se desfășoară pe 6 februarie la nivel mondial. În București, Editura Arthur și British Council Romania le-au pregătit copiilor o serie de activități interactive. Cei care se înscriu printr-un formular (atenție, locurile sunt limitate!) sunt așteptați la  biblioteca British Council din București (Calea Dorobanților nr.14). Formularul de înscriere este disponibil aici.

Harry Potter Book Night

Te așteptăm cu multe activități interactive: atelier de storytelling cu Florin Bican (traducătorul volumelor Harry Potter publicate la Editura Arthur,  Harry Potter și piatra filosofală și Harry Potter și Pocalul de Foc), Trivia Quest, atelier de personalizat baghete magice și multe premii. Pălăria de selecție va decide unde vei fi repartizat(ă), iar ție nu-ți rămâne decât să te distrezi și să-ți ajuți casa să câștige cât mai multe puncte. 

Mai multe detalii despre înscriere și participare găsești în evenimentul de pe facebook. 

Pottermania și copilul din tine

Harry Potter e genul de carte pe care, înăuntrul aceleiași familii, membrii grupați pe generații și-o pasează unul altuia. Ba, nu de puține ori, se bat pentru ea: bunicul vrea s-o citească înaintea nepotului, soțul înaintea nevestei și ambii înaintea copilului. De ce? Fiindcă Harry Potter răspunde multor nevoi: de-a evada din rutina zilei, de-a vedea până unde merge performanța fanteziei, de-a cupla filmul la carte și de-a măsura gradul de fidelitate al primului față de cea din urmă. Când, om în toată firea, vezi cum pleacă trenul de la peronul 9 și trei sferturi, copilul din tine tocmai ți-a făcut o vizită.

–  Radu Paraschivescu, traducătorul volumului Harry Potter și prizonierul din Azkaban, fragment apărut în ziarul Universul Harry Potter.

Comunicat Editura Arthur

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Valentine’s Day

Reduceri de Valentine’s Day: cărți ieftine și multe alte cadouri

Next Article
practici șamanice

Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share