fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Humanitas ne invita la o noua seara Jazzulescu, in compania Elenei Morariu si a lui Sorin Romanescu

jazzulescuVineri, 21 august, incepand cu orele 20, va asteptam pe terasa Librariei Humanitas Kretzulescu la o noua editie a evenimentului Jazzulescu, in compania Elenei Morariu si a lui Sorin Romanescu. Intrarea este libera.

Sorin Romanescu este unul dintre cei mai buni chitaristi de jazz din peisajul autohton. Compozitor, producator audio si profesor de chitara, a castigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritata, participand in peste cei 20 de ani de experienta la numeroase concursuri, festivaluri si reprezentatii pe scene importante din tara si din strainatate. A fost, printre altele, desemnat muzicianul de jazz al anului iar in 2013 a fost nominalizat la Premiile GoPo pentru cea mai buna muzica originala de film, cu documentarul Afacerea Tanase.

Elena Morariu este o tanara vocalista, absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sectia jazz, cu un bogat si creativ univers muzical si artistic. Castigatoarea Premiului L’animax pentru dublajul in limba franceza a unui film animé, compune propria muzica si a colaborat in diverse formule artistice.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ciclul vietii pe Terra - o noua colectie de carti educative impreuna cu Gazeta Sporturilor

Next Article

Manualul războinicului luminii, de Paulo Coelho

Related Posts

Total
0
Share