fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Hyperliteratura si Adenium lanseaza „69 de motive stupide să te apuci de citit”

Sâmbătă seara, pe 16 mai, în Inspayer (Str. Batiștei nr. 24 A, Palatul Spayer), ești invitat la un party marca Hyperliteratura.ro, revistă ce lansează primul ei proiect editorial, la Editura Adenium: 69 de motive stupide ca să te apuci de citit.

Evenimentul începe la 19:30, dar te așteptăm oricând, pentru că „închidem” la ultimul cititor (care citește, bea un vin sau dansează). Nu avem oră de încheiere.

Intrarea se va face cu cartea, care se va găsi în locație, la prețul de 25 de lei. Și atenție! Primii 100 de cumpărători vor primi cadou încă o carte, la alegere, din cele 100 de titluri oferite de partenerii noștri: Curtea Veche, Nemira, Humanitas, ART, Herald, Univers și Corint.

Despre 69 de motive stupide ca să te apuci de citit

DISCLAIMER: Cartea asta n-o să-ți folosească la absolut nimic!

Adică să ne-nțelegem de la bun început: o carte nu este necesară. Iar aceasta cu atât mai puțin. O carte nu satisface nicio nevoie obligatorie, bazală, nu mulțumește trebuințe imediate, primordiale. Nu-ți promite nimic, nu garantează nimic. E un obiect dispensabil. Te cultivă, te deșteaptă, îți dezvoltă imaginația, dar nu e musai (să vrei) să fii mai deștept. Poți trăi mult și bine fără să știi nimic. Poți să rămâi în continuare prost și Pământul tot o să se învârtă.

Pentru ceilalți însă, am adunat 69 de motive, de idei, recomandări, analogii și analize, discuții și dezbateri, povești, curiozități și călătorii. Un „ghid” util pentru cei pasionați de literatură și cărți, la începutul formării unei biblioteci, și în același timp o carte savuroasă pentru cunoscători, pentru împătimiții cititului, care vor găsi cu siguranță viziuni proaspete asupra cărților, alături de nenumărate titluri și autori noi.

69 de motive stupide ca să te apuci de citit reprezintă primul proiect editorial Hyperliteratura.ro, una dintre cele mai citite reviste de cultură din țară, și adună o selecție a celor mai interesante și provocatoare materiale publicate în cei trei ani de existență a revistei.

Despre event

Seara va începe cu lansarea cărții noastre, unde vor vorbi pe scurt principalii „actori” ai proiectului, adică echipa Hyperliteratura (Andrei Ruse, directorul revistei; Ioana Vighi, Content și Project Manager; Alexandra-Georgiana Andrei, PR; Tibi Oprea, Assistant Manager). Invitații speciali ai evenimentului sunt Vlad Tăușance și Mario de Mezzo.

Vlad Tăușance, consultant în strategie de comunicare, freelancer în jurnalism și training, scriitor, și unul dintre responsabilii pentru comunicarea online realizată în campania prezidențială a lui Klaus Iohannis, a fost întotdeauna un apropiat al revistei noastre și credem că este unul dintre oamenii cei mai în măsură să ne vorbească despre importanța cititului și așteptăm să adauge și alte motive în afară de cele 69 propuse de noi. Recent, într-un scurt interviu, Vlad ne-a recomandat câteva cărți de comunicare.

Mario De Mezzo, Vice Preşedinte al Federaţiei Editorilor din România, în trecut PR și Director al Fundaţiei Principesa Margareta, CEO al Editurii All, acum directorul proiectului Habitat for Humanity România și realizator de emisiune la Radio Itsy Bitsy, este puțin spus un prieten al revistei noastre și uneori și-a făcut timp să publice la noi și câteva materiale despre piața de carte, unul dintre editorialele sale purtând chiar titlul Întoarcerea la lectură.

Așteptăm apoi să stăm de vorbă cu voi, să ne puneți întrebări, să schimbăm impresii la un pahar sau o ceașcă de ce-o fi, iar când soarele va apune DJ Olah Călin va da startul petrecerii.

• Nu uita să confirmi participarea la eveniment pe Facebook, aici.

Comunicat Hyperliteratura

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Arta şi spectacolul tehnologiei 3D

Next Article

Cumperi carti si poti castiga un cort de 4 persoane

Related Posts

Total
0
Share