fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Înalt Patronaj Regal pentru Campania „Oamenii Timpului”

oamenii timpuluiAjunsă la cea de a treia ediție, Campania „Oamenii Timpului”, proiect inițiat de revista de cultură contemporană Timpul, desfășurat de Asociația Revistei „Timpul” și susținut de Adenium, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Consiliul Județean Iași se va desfășura, începând din acest an, sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei Române.

Astfel, în cadrul unei Ceremonii care va avea loc sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 15.45, în Salonul Florentin al Castelului Peleș, Alteța Sa Regală Principele Radu va înmâna Campaniei „Oamenii Timpului” certificatul de Înalt Patronaj al Custodelui Coroanei române.

La Ceremonia de acordare a Înaltului Patronaj Regal vor participa organizatorii și membrii Juriului Național al Campaniei „Oamenii Timpului”, reprezentanți ai partenerilor instituționali ai acestui proiect cultural, precum și reprezentanți ai Corpului Diplomatic acreditat la București.

Cea de a treia ediție a Campaniei „Oamenii Timpului” a debutat pe data de 15 martie 2016, momentul împlinirii a 140 de ani de la apariția publicației Timpul, și va presupune o competiție între personalitățile de marcă ale spațiului românesc, atât din țară, cât și din diaspora. Potrivit Regulamentului Campaniei, vor fi luate în considerare nominalizări pentru următoarele 10 categorii: Literatură, Arte, Educație și Cercetare, Societate civilă, Diplomație publică, Memorie și istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sănătate și Antreprenoriat, iar premianții vor fi deciși ca urmare a dezbaterii și votului membrilor Juriului Național. Campania se va încheia cu decernarea Premiilor „Oamenii Timpului”, care va avea loc, în cadrul unei Gale Extraordinare, la mijlocul lunii decembrie 2016, în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ultima zi cu 45% reducere la mii de cărți. Tu ce mai citești?

Next Article
Alchimia energiei sexuale

Alchimia energiei sexuale, de Mantak Chia

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share