fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Incursiune inedita in bucataria exotica thailandeza si in lumea cartilor

1059Miercuri, 15 mai, de la ora 19.00, Litera și Cafepedia (București, str. Arthur Verona, nr. 2) vă invită să participați la o incursiune inedită în bucătăria exotică thailandeză și în lumea cărților. Este un eveniment în care arta culinară se va regăsi în platourile exotice special create pentru a vă fi oferite, dar și în cărțile puse la dispoziție de Editura Litera.

Pentru cea de-a douăzecea ediție a proiectului „Bucate Unicate“, Editura Litera vă așteaptă cu numeroase surprize și mari reduceri de preț la cărțile de gastronomie și de călătorie. Cărțile lui Gordon Ramsay sau ale Nigellei Lawson sunt doar câteva dintre titlurile care vă vor încânta și vă vor îmbia să gătiți cele mai savuroase și cele mai interesante preparate.

Proiectul „Bucate Unicate“ este un concept experiment lansat în 2012 de Cafepedia. Fiecare ediție este o fereastră către experimente culinare unice, către bucătăria altei zone de pe mapamond, un mix în care preparatele culinare specifice, băuturile și muzica zonei se întrepătrund și oferă o incursiune culturală și senzorială în tradițiile altor popoare.

La eveniment se participă numai pe bază de rezervare – aceasta se poate face până marți, 14 mai, ora 16.00, la telefon 0721 102 101.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment ALL: intalnire cu Horatiu Malaele

Next Article

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (13.05.2013)

Related Posts

Total
0
Share