fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Întâlnire cu Tatiana Niculescu – Nopțile Patriarhului. După o poveste de viață adevărată

Nopțile Patriarhului

Editura Humanitas ne invită joi, 17 octombrie, de la ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu scriitoarea Tatiana Niculescu despre romanul Nopțile Patriarhului, apărut recent la Editura Humanitas.

Roman politic, thriller ecleziastic, în care o poveste de viață inspirată dintr-un caz real se împletește cu realismul magic, Nopțile Patriarhului este o captivantă punere în scenă a politicii religioase din România primei decade a secolului XXI.

Cumpără cartea Nopțile Patriarhului, cu reducere, de la Cartepedia sau Libris.

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook*.

TATIANA NICULESCU este scriitoare, autoare a biografiilor istorice Regina Maria. Ultima dorință (Humanitas, 2015, 2016, 2018), Mihai I, ultimul rege al românilor (Humanitas, 2016), Mistica rugăciunii și a revolverului. Viața lui Corneliu Zelea Codreanu (bestseller Humanitas, 2017), Ei mă consideră făcător de minuni. Viața lui Arsenie Boca (Humanitas, 2018), Regele și Duduia. Carol II și Elena Lupescu dincolo de bârfe și clișee (bestseller Bookfest 2019, Humanitas, 2019). Sub semnătura Tatiana Niculescu Bran a debutat cu romanul Spovedanie la Tanacu (Humanitas, 2006), care a devenit piesă de teatru în dramatizarea autoarei și în regia lui Andrei Șerban. Același roman a stat la baza filmului După dealuri, în regia lui Cristian Mungiu, care a obținut premiul pentru cel mai bun scenariu la Festivalul de Film de la Cannes în 2012. Alte romane: Povestea domniței Marina și a basarabeanului necunoscutTăierea fecioarelor.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Nemira

Promoție Libris: 🚀 Weekend Nemira cu 2+1 Gratis!

Next Article
BOOKS45

Reduceri de minim 45% la mii de cărți. Doar azi!

Related Posts

Total
1
Share