fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Intalnire de poveste cu Ana Barton si Horatiu Malaele

Intalnire de poveste

Editura Humanitas ne invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 18 martie, ora 17, la o seara de poveste despre copilarie, viata, moarte si, mai ales, ingaduinta.

”Viata nu e o hora de mana… Omul inoata intr-o smoala ciudata… Traim de pe o zi pe alta. «Daca vrei sa-L faci pe Dumnezeu sa rada, vorbeste-i despre planurile tale de viitor», zicea cineva. In viata te izbesti de multe. Te infricosezi doar daca le auzi, dar sa le mai si traiesti…” (Horatiu Malaele)

”Omul are un iertar pe care-l poarta cu sine tot timpul. Din cand in cand, omul se face mic si subtire, ca frunzele celorlalte iertari, si se-asaza si el printre foi. Apoi, iar ploua, iar ninge, iar fila cu fila, iar el, subtiat, usurat. La capat, omul devine insusi iertarul sau. Si eu sunt om. Ma iert iertand, ma aflu si ma uit iubind, m-aduc aminte scriind. In rest, caut cu pace o absenta: a rautatii. Si in mine, si in ceilalti. Ca s-o gasesc, am invatat sa ma bucur.” (Ana Barton)

Comunicat Editura Humanita

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Epoca rațiunii

Lansare de carte: Epoca raţiunii - O incursiune în spaţiul gândirii critice

Next Article
Polirom

Reduceri de până la 40% la cărțile Polirom

Related Posts

Total
1
Share