fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Intalnire speciala cu Andra Gogan si cartile din colectia Disney Audiobook

Litera-MicaSâmbătă, 22 martie 2014, începând cu ora 11:00, Litera Mică vă aşteaptă la Palatul Național al Copiilor (Bd. Tineretului, nr. 8-10, București) la o întâlnire specială cu Andra Gogan, în cadrul concertului caritabil Primăvara vine-n țară, organizat împreună cu Fundaţia Montessori.

Litera Mică va oferi fiecărui participant o carte din colecţiile Marvel şi Discovery. În plus, toţi cei prezenţi vor avea ocazia să se înscrie la tombola Litera Mică, unde vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, 5 seturi de cărţi cu cele mai frumoase poveşti Disney.

Pe lângă cele două surprize, Litera Mică a pregătit şi o întâlnire specială cu Andra Gogan –  vocea Prințesei Sofia și a Doctoriței Plușica din filmele de desene animate, dar și de pe audiobookurile Disney publicate de Litera Mică. Andra va citi câteva fragmente din cartea Sofia Întâi – Lecţiile prinţesei, apărută în colecţia Disney Audiobook, după care, împreună cu prietenii ei din trupa Amicii, va interpreta melodia Doar când ai prieteni. Va urma un moment de dans ”Toca toca”, reprezentat de 10 copii talentați, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe susținută de Andra Gogan la standul editurii Litera, amplasat la intrarea în Palatul Național al Copiilor. Pe toți cei prezenți, Litera îi așteaptă cu reduceri între 25 și 60% la cărțile pentru copii și adulți.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Minim 40% reducere la orice carte. Vezi codul promotional

Next Article

Bonus 30 de lei si reduceri de pana la 70%

Related Posts

Total
0
Share