fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Intalnire (via Skype) cu Elizabeth Gilbert

elizabeth gilbertEditura Humanitas ne asteapta la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 19 decembrie, de la ora 17, la o intalnire (via Skype) cu Elizabeth Gilbert si cu invitatele Editurii Humanitas: Andreea Raicu, Ana-Maria Caia, Mihaela Frank, Ioana Baldea Constantinescu si Anca Barbulescu. Vom vorbi despre Lectii de magie. Cum sa-ti cultivi creativitatea, bestseller New York Times, cea mai recenta carte a celebrei scriitoare americane.

Accesul la eveniment se face pe baza unei rezervari la numarul de telefon 021 311 40 01 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, in limita celor 80 de locuri disponibile, pana la data de 19 decembrie, ora 15.

Cartea Lectii de magie. Cum sa-ti cultivi creativitatea, de Elizabeth Gilbert poate fi cumparata, cu reducere, de aici.

Nimeni nu cunoaste mai bine drumurile sinuoase ale creativitatii decat Elizabeth Gilbert, intruchiparea perfecta a propriei teorii: ca sa creezi, fie in arta, fie in viata personala, nu trebuie decat sa indraznesti sa te lasi inspirat, si apoi sa perseverezi pe calea pe care ti-o deschide inspiratia. Astfel se produce Marea Magie. Astfel se preschimba banalul cotidian intr-un taram al bucuriei si al imprevizibilului.

Dupa ce conferintele sale motivationale TED s-au bucurat de mare succes, autoarea bestsellerului Mananca, roaga-te, iubeste s-a simtit inspirata sa scrie un ghid de creativitate pentru numerosii ei cititori, si nu numai. Cu stilul ei spumos, plin de umor, dar si cu seriozitatea cuiva care s-a daruit cu totul muncii creative, Elizabeth Gilbert ne adreseaza un indemn esential: sa scoatem la iveala comorile ascunse in noi si sa alegem cea mai buna dintre vietile pe care le putem trai.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
agatha christie

BookQuizz. Intrebare pentru ”specialistii” in cartile scrise de Agatha Christie

Next Article
filmele adevarul

Lichidare de stocuri la filmele Adevarul. Reduceri de 70%

Related Posts

Total
0
Share