fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Întâlnirile Smart Age (club de carte pentru copii)

Ethan, cel care am fost

Un club de lectură pentru copii? Da, există și propune numai…lecturi inteligente. Recomandare: lectura, în prealabil, a cărții „Ethan, cel care am fost” de Ali Standish.

Sâmbătă, 29 februarie, în spațiul librăriei La petite bouffe Cotroceni (Strada Doctor Louis Pasteur 38, București), de la ora 12:00, îl vom cunoaște pe Ethan. Cel vechi și cel nou.

DESPRE CARTE
Ethan, cel care am fost” de Ali Standish. Ethan avea o viață plină de sens la Boston. Totdeauna vesel, totdeauna dispus să accepte o provocare și totdeauna gata să pornească într-o aventură. Dar asta a fost înainte. Acum, tot ce-și dorește Ethan e ca o anumită întâmplare să nu se fi petrecut niciodată.

DESPRE SMART AGE
Lună de lună vă propunem un nou titlu Smart Age, colecția pentru copii de peste 12 ani, care vor înțelege imediat că toate cărțile de acest fel sunt pentru ei, copiii isteți care aleg să iasă din era în care au citit doar titlurile recomandate de părinți și de bunici și să intre în cea a lecturilor alese de ei înșiși. Smart Age reunește cărți premiate pentru valoarea lor literară care, în același timp, au rolul de instrumente de formare. Copii găsesc în ele soluții la problemele reale din viața lor cotidiană.Înscriere pe email până pe 28 februarie, ora 16:00: marketing@edituracorint.ro

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Eugen Uricaru

Recenzie la cartea Eugen Uricaru. Monografie, de Ioan Holban

Next Article
Publica

Carte Cadou și reduceri de minim 20% la cărțile Publica

Related Posts

Total
1
Share