fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Invitatie inedita: cu papucii de casa la mall

Diverta și Editura Allfa vă invită sâmbătă, 1 martie, de la ora 17.00, la o întâlnire cu Paula Săcui, autoarea romanului Nu mi-e frică. Evenimentul va avea loc în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City. Primii care vor sosi la eveniment vor fi premiați pentru promptitudine de Diverta si Editura ALL, însă trebuie, mai întăi, să “îi dea” autoareai papucii. Metaforic vorbind, căci nu trebuie decât să îi arate.

Paula Săcui a lansat pe pagina de Facebook a cărtii Nu mi-e frică o invitație inedită către toți cei care își doresc să o cunoască: aceea de a-și aduce la eveniment papucii de casă. Totul a plecat de la un mic accident pe care autoarea l-a avut săptămâna trecută, când și-a fracturat un deget de la picior. Cum ghipsul o împiedică să poarte încălțări normale, Paula a decis să vină la eveniment în… papuci de casă. Nu își dorește ca invitații  să poarte și ei același tip de încălțări, însă îi provoacă să își aducă cu ei papucii.

Mai mult, o parte dintre prietenii și cititorii autoarei au postat pe Facebook fotografii cu încălțările în care stau prin casă. Printre ei, Paula Herlo și Andreea Esca.

Paula Sacui

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nu ti-ai facut niciun program astazi? Iti facem noi!

Next Article

DOUĂ POTECI - Scriere creativă şi fotografie, două ateliere într-unul singur

Related Posts

Total
0
Share