fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Iron Man și Captain America își dau întâlnire cu fanii din România

marvelSupereroii Iron Man şi Capitan America din producțiile cinematografice Marvel vin în România, la Sun Plaza, și vă dau întânire sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 15:00! Astfel, vizita celor doi pregătește lansarea superproducției Căpitan America – Războiul Civil, film care va fi lansat pe 6 mai, în toate cinematografele din țară.

Fanii Marvel sunt aşteptaţi în intervalul 15.00 – 20.30, în zona special amenjată din Sun Plaza, la etajul 1. Cei mici, dar și cei mari au şansa exclusivă de a urca pe scenă și a se fotografia alături de celebrii supereroi Marvel. Copiii vor putea explora și mai bine universul celor doi supereroi, exersându-și creativitatea în zona foto susținută de HP, în zona de colorat pregătită de Editura Litera Mică sau alături de un artist plastic talentat. O altă surpriză este noul joc LEGO MARVEL’s Avengers pe care copiii îl vor putea testa cu această ocazie, dar şi jucăriile inedite Marvel, de la Hasbro. Participanții vor avea parte de multe surprize oferite şi premii pe tot parcursul evenimentului ce va fi prezentat de talentatul actor, Teodor Ghiță.

”Alături de supereroi, vom transforma ziua de sâmbătă, 9 aprilie, într-una a bucuriei pentru toți copiii și părinții care vor veni la Sun Plaza. Cumva, în fiecare dintre noi se află câte un erou. Iron Man și Captain America sunt primii invitați dintr-un lung șir de evenimente pe care le-am pregătit pentru acest an”, au adăugat reprezentanții Sun Plaza.

În noua premieră Marvel, Iron Man (rol interpretat de Robert Downey Jr.) și Captain America (Chris Evans) sunt în tabere diferite. În timp ce primul susține aplicarea unei noi legi, care le deconspiră identitatea, al doilea se răzvrătește. Surpriza pregătită spectatorilor acestui film este că vor avea ocazia să îl revadă și pe Spider Man, invitat de onoare în acest film.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Curioasa lume a vinului

Curioasa lume a vinului. Vin și istorie, spirit și esență, de Richard Vine

Next Article
voucher elefant

Voucher cu 50 de lei reducere de la Elefant

Related Posts

Total
0
Share