fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

John Perkins va sustine maine prima sa conferinta la Bucuresti

John PerkinsMâine, 16 octombrie, americanul John Perkins va susține în București conferința cu tema „Asasinul economic şi profeţii: schimbarea noastră şi a lumii întregi”. Evenimentul are loc la Academia de Studii Economice, în Aula Magna, între orele 13.30 și 15.30. Intrarea este liberă.

Editura Litera va fi prezentă cu un stand de carte, unde va fi disponibil volumul Confesiunile unui asasin economic de John Perkins, și va organiza sesiunea de autografe cu autorul. La eveniment sunt invitaţi să participe studenţi, profesori, personalităţi din domeniul academic şi toţi cei care sunt interesaţi de tematicile şi cărțile lui John Perkins.

John Perkins este cunoscut în toată lumea pentru cărțile sale, printre care: Confesiunile unui asasin economic, Shapeshifting, Hoodwinked: An Economic Hit Man Reveals Why the World Financial Markets Imploded, dar și pentru interviurile acordate la emisiuni de top și apariția în mai multe filme documentare, precum Zeitgeist: Addendum, The End of Poverty?, Four Horsemen.

Actualmente activist pentru o economie durabilă şi o planetă curată, John Perkins este persoana cea mai potrivită să vorbească despre neregulile sistemului bancar, pentru că îl cunoaște din interior. El însuși a fost un „asasin economic”. Meseria lui era aceea de a convinge ţările importante pentru SUA să accepte împrumuturi imense pentru dezvoltarea infrastructurii şi să se asigure că proiectele profitabile aveau să fie oferite corporaţiilor americane. Împovărate de datorii uriaşe, aceste ţări ajungeau sub controlul guvernului SUA şi al Băncii Mondiale, care acţionau ca nişte cămătari.

Următoarele evenimente susținute de John Perkins la București vor avea loc în data de 18 octombrie la Colegiul Național Gheorghe Lazăr și în 19 octombrie la Seeds for Happiness Center. Înscrierile se fac la această adresă: http://www.pachamamaromania.ro/john-perkins/. Seria de evenimente cu John Perkins în România este organizată de Asociaţia Pachamama România şi Asociaţia Heritage – Partener UNESCO.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Elefantul ne invita de maine in noul sau Outlet

Next Article

Colectii pentru copii: au aparut cardurile Frozen

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share