fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Jurnalistul Marius Constantinescu în turneu de lansare a cărții Rose

Rose

RoseJurnalistul Marius Constantinescu lansează volumul Rosé la Brașov, Sibiu, Iași, Timișoara și Cluj în luna februarie.

Cartea poate fi cumpărată și online, cu reducere, de aici.

Programul turneului:

  • Marți, 6 februarie, de la 18.30, la Librăria Humanitas din Brașov.
  • Miercuri, 7 februarie, de la 18.30, la Librăria Humanitas Constantin Noica din Sibiu.
  • Joi, 15 februarie, de la 19.00, la Cafeneaua Fika din Iași.
  • Miercuri, 21 februarie, de la 19.00, la Două Bufnițe din Timișoara.
  • Marți, 27 februarie, de la 18.30, la Librăria Humanitas din Cluj.

Adunate de prin fel de fel de locuri și mixate strategic cu varietăți inedite, textele lui Marius Constantinescu desenează corpul unui volum sprințar, ca un vin sec, prietenos, de cursă lungă. Parfumuri, oameni, călătorii, deserturi, vinuri, părinți, prieteni și singurătăți, portrete, Paris, camere, cravate și o plajă goală. Marius Constantinescu scrie despre toate și toate îl scriu pe el. Multe din textele din această carte sunt guvernate de plăcere. Gusturi, senzații, amintiri, culori, texturi, vederi. Poate cele mai multe. Vrăjesc palatul, se volatilizează repede și lasă locul altora, cu persistența mai îndelungată și buchet mai consistent.

Turneu sprijinit de Librăriile Humanitas și de librăria La două bufnițe. 

Marius Constantinescu, prezentator și realizator radio-TV, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării în 2002. După opt ani de radio, a descoperit televiziunea și libertatea dată de jocul cu imaginea. Carte de vizită sunt titlurile pe care le-a transformat în repere: Marile picturi ale lumii, V… de la vizual, Jurnal Cultural, Profil. Poveste. Personaj (TVR Cultural, TVR 1, TVR 2). Din 2005, a fost legat de fiecare ediție a Festivalului Internațional George Enescu, realizând interviurile (exclusivități naționale) cu cei mai importanți artiști invitați. A obținut trei premii APTR, unul dintre ele pentru Profil. Poveste. Personaj, proiect care a devenit și carte. În 2013 a publicat CORTEZ, un alt fel de biografie a celebrei mezzo-soprane Viorica Cortez, reeditată în 2015, când i-a apărut și Press Pass. Interviuri și pagini de jurnal de la Festivalul Internațional George Enescu, edițiile 2011 și 2013. În prezent, Marius Constantinescu prezintă și coordonează seria Interviurilor Enescu 2017 (TVR), semnează editoriale de art & lifestyle, este MC pentru evenimente culturale de anvergură și susține cursuri și ateliere de perfecționare pentru publicul matur.

Cumpără volumul Rose, cu reducere, de aici.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Bun venit în univers

Eveniment Nemira: Bun venit în univers – un tur de forță pentru cunoașterea lumii

Next Article

Concurs: câștigă două cărți minunate oferite de Editura Herald

Related Posts

Total
1
Share