fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Filos ne invita la lansarea cartii „285 de zile in cautarea verii”, de Alexandru Maruseac

Editura Filos ne invita la lansarea cartii „285 de zile in cautarea verii”, de Alexandru Maruseac. Evenimentul va avea loc la Journey Pub (strada George Enescu 25, București) marți, 17 decembrie, ora 18.30.

După lansare va avea loc o sesiune de autografe.

Despre volum

În 2012 Alexandru pleacă, împreună cu soția sa Andreea, într-o aventură ce avea să îi conducă pe întreg cuprinsul continentelor americane, din Alaska până în Argentina.

„285 de zile în căutarea verii” este un jurnal de călătorie inedit, ce urmărește traseul, întâmplările și trăirile celor doi tineri, pe parcursul a mai bine de 9 luni petrecute de aceștia departe de casă. Volumul conține foarte multe fotografii ce însoțesc savuroasele povești, ilustrând momente speciale, descriind senzații sau pur și simplu reprezentând locuri extraordinare!

Vei găsi, astfel, în paginile cărții, o invitație de a descoperi alături de Alexandru și Andreea o parte din lumea în care trăim. Și, cu mult mai important, o invitație cât se poate de hotărâtă, să duci chiar tu povestea mai departe.

„Faptul că o motocicletă i-a purtat pe Alex și Andreea prin depărtări e, din nou, special. Pentru mine cel puțin, suspect de subiectivitate fiind. Cred că e important ca atunci când vrei să cunoști lumea, să o faci cu «capul descoperit». Iar, după mine, motocicleta, dintre toate, te ajută cel mai bine. Pe motocicletă e simplu. Când plouă ești ud, când e frig ți-e frig, când e soare ți-e cald, când e bine ți-e al naibii de bine.” – Mihai Barbu, prefațatorul volumului.

Sursa articol: comunicat de presa Editura Filos

Vezi aici mai multe carti de la Editura Filos

Poster-Lansare-Micadu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Aventuri cu Tweety si Sylvester (Editura Litera)

Next Article

50% reducere la orice carte. Doar astazi!

Related Posts

Total
0
Share