fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: În apărarea drepturilor femeii, de Mary Wollstonecraft

În apărarea drepturilor femeii

Editura Herald ne invită la lansarea cărții În apărarea drepturilor femeii, de Mary Wollstonecraft. Evenimentul va avea loc la Librăria Bookstory din Cluj Napoca, miercuri 8 martie, începând cu ora 18.30.

Invitate:
MIhaela Ursa, critic şi teoretician literar
Alexandra Columban, specialistă în Drepturile Omului

“Sper ca femeile să mă scuze dacă le tratez ca pe nişte fiinţe raţionale, în loc să le admir farmecul fascinant, tratându-le ca şi cum ar fi într-o stare de copilărie eternă, incapabile să se bazeze pe ele însele.” (MARY WOLLSTONECRAFT)

Mihaela Ursa predă literatură comparată, crede că nu se poate trăi fără ficțiuni și are încredere în solidaritatea feminină. Nu împotriva cuiva sau a ceva, ci pentru ca nicio comunitate nu poate funcţiona în absenţa solidarităţii.

Alexandra Columban este specialistă în drepturile omului și egalitate de gen, cu studii universitare în domeniul limbii și literaturii, precum și în științe politice. În prezent, este Membru asociat al Centrului de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), organizație nonguvernamentală cu sediul în Cluj-Napoca, unde coordonează programul pentru Egalitate de gen și activitățile de comunicare ale organizației.

Volumul În apărarea drepturilor femeii, apărut la editura Herald, ne va oferi un nou prilej de a aduce laolaltă oameni, idei, cărţi, într-o atmosferă pe gustul minţii şi pofta inimii.

bogdan
Total
14
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cele mai frumoase proze ale anului

Cele mai frumoase proze ale anului, de Alexandru Petria

Next Article
Liliana Corobca

Liliana Corobca, autoarea lunii martie. Cărți cu autograf și 20% reducere!

Related Posts

Total
14
Share