fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: “Ce-mi puteti face daca va iubesc!?”, de Dan C. Mihailescu

Libraria Humanitas de la Cismigiu va asteapta marti, 9 iunie, de la ora 19, pentru o intalnire cu Dan C. Mihailescu despre cea mai noua carte a sa, “Ce-mi puteti face daca va iubesc!?” Eseu confesiv despre Ioan Alexandru, bestseller Humanitas la Bookfest 2015.

La eveniment vor participa, alaturi de autor, Costion Nicolescu si Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas. Seara se va incheia cu o sesiune de autografe.

Cartea o poti cumpara si online, cu reducere, de la elefant sau cu reducere si transport gratuit de la libris.

“Ii datoram aproape dureros aceasta carte. I-o datorez demult, nu doar dinspre inceputul anilor ’90, cand era (inca o data si tot mai salbatic) tinta ironiilor si neintelegerilor multora («Ce cauta asta cu crucea in Parlament?!»), si cand puteam, in sfarsit, spune totul, ci tocmai dinspre finele anilor ’70 ai veacului trecut. Fireste ca randurile de acum se vor inclusiv o penitenta. Una tardiva si fragila, e drept, dar nu mai putin sincera si incercanata sufleteste.” (Dan C. Mihailescu)

dan-c-mihailescu-lansare

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cultură sub pază

Next Article

Intrebarea zilei: "Cate reduceri incap intr-o valiza?"

Related Posts

Total
0
Share