fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare de carte: “Cine mi-a ucis fiul? Dosarul Frumusanu-Crainiceanu se redeschide”

Suntem asteptati la Libraria Humanitas Kretzulescu vineri, 25 septembrie, ora 18, alaturi de Ana Blandiana, Tatiana Niculescu Bran, Stefan Frumusanu, Laurentiu Mihu si Lidia Bodea, director general Editura Humanitas, pentru o dezbatere prilejuita de recenta aparitie a cartii Cine mi-a ucis fiul? Dosarul Frumusanu-Crainiceanu se redeschide de Stefan Frumusanu.

cine-mi-a-ucis-fiul

“Cine mi-a ucis fiul? este jurnalul unui tata a carui viata se schimba pentru totdeauna odata cu uciderea fiului sau la mineriada din 25 septembrie 1991. De atunci si pana in zilele noastre, anii familiei Frumusanu s-au scurs intre drumul la cimitir si o carare sinuoasa, ametitoare, chinuitoare, prin labirintul tribunalelor. Dar aceasta carte este deopotriva un manual de istorie recenta si un dosar politic. Mesajul ei? Orice om are dreptul la povestea lui, dar, mai cu seama, la dreptate si la adevar, oricat de incalcite s-ar dovedi itele deciziilor politice. Este cartea unui om curajos si a unui tata care inca mai are incredere in justitie.” (Tatiana Niculescu Bran)

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

TRIP TALKS #10: Cuplu calator | 3 luni, la pas, in Romania si urmeaza Asia, cu Pato si Claudia

Next Article

Atelier de creație cu Adina Popescu și Amalia Dulhan

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share