fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare de carte: „Cronică despre alb sau negru”, de Alexandru Calmâcu

Invitatie-lansare-Cronica-despre-alb-sau-negruRomanul „Cronică despre alb sau negru”, semnat de Alexandru Calmâcu şi apărut recent la Editura Tracus Arte, va fi lansat vineri, 30 octombrie 2015, ora 18:00, la Librăria „Open Art”, str. Pitar Moş, nr. 12, intrarea Verona (lângă Casa Universitarilor).

Cartea poate fi cumparata si online, de aici.

Noua apariţie editorială va fi comentată de scriitorii Doru Mareş, Ion Bogdan Lefter, Dan Mircea Cipariu.

„Marea lehamite a lui Daneliuc era, cum să zic, reacţie de autor. Marea buimăceală din cartea lui Alexandru Calmâcu este reacţie de personaj, de trăitor, de cetăţean rămas sub vremuri, dar şi sub patimile comportamentale ori cutumiere, de la sex la spital şi de-acolo la bal prezidenţial ori la cine mai ştie care înmormântare rurală… Citim un roman, dar îi sesizăm verificarea în imediat. Un altfel de caragialism, garantat de acuitatea unui jurnalist cu îndelungi şi ferme state de serviciu, cum este autorul”, notează Doru Mareş în postfaţa cărţii.

„Cititorul, prin Cronică despre alb şi negruporneşte într-o călătorie nouă, descoperind prin ochii Ziaristului valori de mult uitate şi o societate care nu ştie când, cum şi pentru ce să se revolte, o societate care, pentru a-şi exercita dreptul la libertate, se pune pe băut. Şi-atât. Alexandru Calmâcu oferă tuturor cititorilor acel moment de reflecție, pentru a vedea lumea în care trăim cu hibele şi speranţele sale, cu defecte mult prea evidente şi acţiuni lipsite de esenţă şi sens”, scrie, printre altele, Diana Daniela Macovei într-o recenzie apărută pe site-ul GoodRead.ro.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cumperi carti de minim 99 lei si primesti cadou cartea "America" de Franz Kafka

Next Article

O saptamana cu reduceri interesante la Adevarulshop

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share