fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare de carte: Dialoguri de duminica. O introducere in categoriile vietii

La Institutul Cervantes joi, 21 ianuarie, ora 19, va avea loc lansarea cartii Dialoguri de duminica. O introducere in categoriile vietii de Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu. La eveniment vor participa Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu si Ioana Parvulescu. Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe.

dialoguri de duminica

“Ce-ar fi, ne-am zis, ca intr-o lume in care totul e sufocat de o pasagera «actualitate», in care totul e agitatie cotidiana si surescitare de tip breaking news, sa vorbim despre «inactualitatile» durabile ale vietii, singurele care conteaza cu adevarat?

Vrand sa intelegem ce se intampla cu noi cand spunem ca «traim», am cautat sa facem un pictorial al vietii, sa surprindem existenta din diferite unghiuri si in diferite pozitii. Am vrut sa descalcim nodurile existentei, am vrut s-o obligam sa iasa din subintelesurile ei si s-o facem sa se exprime pe intelesul tuturor. Am vrut s-o recuperam din teritoriul penumbrei, pentru a risipi, macar o vreme, confuzia in care ne complacem traind.” (Autorii)

Intrarea este libera, in limita celor 108 locuri disponibile. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 021 311 40 01 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, pana la data de 21 ianuarie, ora 16.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
omul de ianuarie

Seara dedicata romanului Omul de ianuarie, de David Mitchell

Next Article
cărți ieftine

Cărți ieftine: aproape 200 de cărți sub 5 lei titlul

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share