fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare de carte și sesiune de autografe: Drumul meu spre filozofie, de Mircea Flonta

Editura Humanitas ne asteapta la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 9 aprilie, ora 17, la lansarea cartii Drumul meu spre filozofie de Mircea Flonta. La eveniment vor participa, alaturi de autor, Mircea Dumitru, Andrei Cornea si Catalin Cioaba.

Accesul se face pe baza unei rezervari la numarul de telefon 021 311 40 01 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, in limita celor 100 de locuri disponibile, pana in data de 9 aprilie, ora 16.30.

Drumul meu spre filozofie

O marturie lucida si nepartinitoare despre deceniile in care filozofia a fost, in Romania comunista, o adevarata ancilla ideologiae: o insula scufundata, pentru totdeauna parca, sub avalansa limbii de lemn a anilor ’50. Si totodata o autobiografie profesionala care atesta ca supravietuirea schimbului liber de idei a fost totusi posibila atunci, ca printr-un miracol.

“Nu mi-am putut inchipui, nici la incheierea studiilor si nici mai tarziu, ca o sa am o cariera filozofica, si inca una atat de indelungata, presarata cu atat de multe episoade. Cand ma gandesc azi ca am avut norocul sa-mi pot continua atata timp cautarile, sa parcurg un drum atat de lung, sentimentul dominant este unul de satisfactie si bucurie. Caci ceea ce mi s-a nazarit in acei ani in care mi s-a trezit interesul pentru filozofie nu a fost, pana la urma, o fantezie irealizabila, o himera.” (Mircea Flonta)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
voucher elefant

Voucher cu 50 de lei reducere de la Elefant

Next Article
reduceri rao

Super weekend RAO - reduceri la toate titlurile + transport gratuit

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share