fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: “Elixirul dragostei”, de Eric-Emmanuel Schmitt

Joi, 12 februarie de la ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) va avea loc lansarea unui nou roman de Eric-Emmanuel Schmitt, Elixirul dragostei.

Observator minuţios şi lucid al capriciilor inimii, autorul reuşeşte să transpună cu fine şi surprinzătoare nuanţe parcursul plin de capcane al unei legături amoroase tipice pentru vremurile noastre. Dragostea este oare un sentiment declanşat de un proces chimic, sau este pur şi simplu un miracol al spiritului, imposibil de explicat? Există o metodă infailibilă pentru a stârni pasiunea, un elixir precum cel care i-a unit odinioară pe Tristan şi Isolda? Sau cei care se îndrăgostesc ascultă doar de propria libertate? sunt câteva dintre întrebările la care vor răspunde invitaţii acestei seri: Marina Constantinescu, Mihaela Dedeoglu, Marius Constantinescu.Cele mai frumoase scrisori de dragoste vor fi citite de actorii Eliza Păuna şi Rareş Andrici. Întalnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.

„În Elixirul dragostei m-a interesat mai ales distincţia dintre dorinţă şi sentiment. Cred că, în privinţa iubirii, problema constă în faptul că denumim cu acelaşi cuvânt două teritorii diferite: cel al dorinţei şi cel al sentimentului. La graniţa dintre ele, atunci când încercăm să împăcăm atracţia fizică şi dragostea, se nasc marile noastre poveşti, nu întotdeauna fericite.“ (Eric-Emmanuel SCHMITT)

Comunicat de presa Editura Humanitas

elixirul-dragostei

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eMAG lanseaza campania de Valentine's Day

Next Article

“Inocentul”. Un roman de Ioan Usca. Capitolul XIX

Related Posts

Total
0
Share