fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte Herald: “Corpul isi aminteste”, de Babette Rothschild

În luna octombrie, la editura Herald, colecţia Psihoterapia se întregeşte cu apariţia unui nou titlu: CORPUL ÎŞI AMINTEŞTE. Psihofiziologia şi tratamentul traumei, de Babette Rothschild. Lansarea de carte este un eveniment desfăşurat în colaborare cu specialiştii din echipa Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei (ISTT), din Romania.

Evenimentul va avea loc la Libraria Bastilia, in 22 octombrie 2013, de la ora 18.00.

Cumpara cartea cu reducere de aici.

Invitaţi:
Diana VASILE – fondator ISTT, psihoterapeut
Irina ŢEPURU – psihoterapeut
Maria MACARENCO – psiholog clinician
Gabriela DENIZ – editor Herald
Moderator: Andreea TINCEA – PR Herald

CORPUL ÎŞI AMINTEŞTE aduce în lumea cărţilor de specialitate dimensiunea înţelegerii şi tratării corpului traumatizat alături de tehnica implementată de vindecare a minţii traumatizate. Cartea intenţionează să construiască o legătură între practicienii psihoterapiilor tradiţionale verbale şi practicienii psihoterapiilor centrate pe corp. Scopul final este o mai amplă viziune asupra tratării traumei şi a tulburării de stres posttraumatic. Teoria autoarei Babette Rothschild a fost influenţată de lucrările recente ale lui Perry, Pollard, Blakley, Vigilante şi alţii.

Autoarea BABETTE ROTHSCHILD practică psihoterapia din 1976. Este membru al societăţii internaţionale de Studiu al Stresului Traumatic, al Asociaţiei Specialiştilor în Stres Traumatic şi al Asociaţiei Americane de Psihoterapie Somatică. Autoare a mai multor articole şi cărţi, oferă în continuare consultaţii private în cabinetul său din Los Angeles şi organizează în lume ateliere de formare în psihoterapia traumei. Lucrări (selectiv): Help for the Helper: The Psychophysiology of Compassion Fatigue and Vicarious Trauma (Norton, 2006); 8 Keys to Safe Trauma Recovery (Norton, 2010); Trauma essentials: The Go-To Guide (Norton, 2011)

Intrarea la eveniment este liberă!

afis_corpul_isi_amineste_a3

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Polirom lanseaza trei carti la Targul de Carte de la Frankfurt

Next Article

Pana la 66% reducere la 125 de carti de la Trei pentru evolutia ta personala

Related Posts

Total
0
Share