fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare de carte: “In umbra Europei”, de Robert D. Kaplan

In umbra Europei

Editura Humanitas va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 26 martie, ora 17, la lansarea cartii-eveniment In umbra Europei. Doua razboaie reci si trei decenii de calatorie prin Romania si dincolo de ea a celebrului jurnalist si analist politic american Robert D. Kaplan, recent aparuta in colectia “Istorie contemporana” coordonata de Vladimir Tismaneanu si Cristian Vasile.

La dezbatere vor vorbi Sabina Fati, jurnalist, redactor-sef adjunct Romania libera, Cristian Leonte, jurnalist, realizatorul emisiunii “Dupa 20 de ani” la ProTV, Ovidiu Nahoi, redactor-sef Radio France International Romania, Ioan Stanomir, publicist si politolog si Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas.

Accesul se face pe baza unei rezervari la numarul de telefon 021 311 40 01 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, in limita celor 100 de locuri disponibile, pana in data de 24 martie, ora 18.30.

In umbra Europei este deopotriva memorial de calatorie, eseu jurnalistic si analiza istorica – opera unui scriitor care, vreme de treizeci de ani, a cautat sa inteleaga destinul unei tari si sa-si implineasca propria vocatie. Pornind de la istoria Romaniei, dar si de la atenta analiza a unor tari vecine, precum Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria, Robert D. Kaplan abordeaza subiecte mai largi, precum jocurile marilor puteri, Razboiul Rece sau Holocaustul.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Adulter

BookFashion: Cum se îmbracă Linda din romanul ”Adulter” de Paulo Coelho

Next Article
inserturi

Cărți cu Libertatea (23 martie 2016)

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share