fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte la Libraria Book Corner din Cluj: romanul “Planuri de viata” de Vasile Baghiu

166062_655680447792647_901457767_nMarţi, 28 mai, la ora 18.00, la Librăria Book Corner (Eroilor nr. 15) din Cluj va avea loc lansarea romanului Planuri de viaţă de Vasile Baghiu, apărut în colecţia „Fiction Ltd.” a Editurii Polirom, disponibil şi în ediţie digitală.

Invitaţi, alături de autor: Ştefan Manasia şi Alex Goldiș.

Despre carte:

La patruzeci si cinci de ani, Vili Barna isi contempla viata cu un calm netulburat. Glisand printre planurile temporale, el isi traieste simultan prezentul si trecutul – nu doar ale sale, ci si ale tatalui pierdut in copilarie, pe care il regaseste acum cu ajutorul unui cutremurator jurnal de prizonier in URSS. Vili a trecut, inainte si dupa 1989, prin toate framantarile intelectualului onest care a visat ca va iesi, ca vom iesi cu totii la liman. Dupa toate adversitatile politice si sociale ale anilor ‘90, dupa tradarile si dezertarile din jur, se va concentra asupra familiei sale si a viitorului imediat. Planurile sale tintesc spre o viata dincolo de granite, unde bunavointa strainilor ii poate asigura din cand in cand macar o farama de normalitate.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Good Company lanseaza cartea „Observarea de sine”, de Red Hawk, în prezenta autorului

Next Article

13 pachete speciale pentru 1 Iunie

Related Posts

Total
0
Share