fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte la Sibiu: Papusile, de Cristina Nemerovschi

papusileAstazi, 1 august, de la ora 16:00 la Muzeul National Brukenthal din Sibiu putem lua parte la lansarea romanului Papusile scris de Cristina Nemerovschi, aparut la Editura Herg Benet in colectia “Radical din 7”. La acest eveniment vor lua parte Alexandru Voicescu si Celestin Cheran. Evenimentul este organizat de Carturesti in cadrul Festivalului ARTmania 2015.

Papusile, de Cristina Nemerovschi

La început n-au fost cerul și pământul. La început au fost Dora și Luna.

Aprilie, 2011: Dora – care are 18 ani, cântă într-o trupă rock și se pregătește de bac –o întâlnește într-o noapte pe carismatica și misterioasa Luna. Alter ego, iubită, idol, sau toate la un loc? Povestea lor de dragoste se împarte între aventuri extreme și dorința de a-i face pe cei din jur să le accepte relația, totul sub amenințarea unei profeții vechi de peste zece ani, care s-ar putea adeveri sau nu. O familie cu multe secrete, toate întunecate, și o provocare: Dora va trebui să o iubească pe Luna împotriva tuturor.

August, 2014: O surpriză romantică pentru Luna ia o întorsătură neașteptată și Dora va observa cum lumea pe care o știe, în mijlocul căreia se află iubirea ei, se surpă definitiv.

La început n-au fost cuvântul, Dumnezeu sau întinderea nesfârșită de ape. La început au fost Dora și Luna.
Și totul a pornit de acolo.

Păpușile – o poveste despre iubire și moarte. Despre toate lucrurile care contează.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O viaţă, de Guy de Maupassant

Next Article

Carti cu Libertatea: "Cum sa devii imparateasa" de Heather Webb

Related Posts

Total
0
Share