fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: 1+1> 2 de Livia Lucan-Arjoca

Livia Lucan-ArjocaVolumul “1+1>2”, de Livia Lucan-Arjoca (Editura Charmides, 2016) va fi lansat in data de 21 octombrie, ora 19.00 la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei 45, punct de reper Biserica Cretulescu). La evenimentul de lansare participa alaturi de autoare, scriitorul Ciprian Macesaru.

”Va invit alaturi de mine pe toti cei curiosi sa aflati de ce 1+1>2! Sigur ati avut momente când alături de prieteni sau necunoscuți, ați simțit că puteți muta munții loc! Îmi doresc să ne reamintim de puterea lui 1+1>2 de fiecare data când simțim că ne-am atins limitele. Vă doresc să nu vă mulțumiți cu puțin și să căutați în viețile voastre pe cei alături de care 1+1 este mai mare ca 2,  chiar dacă această căutare poate să însemne și zbucium”, explică Livia Lucan-Arjoca, autoarea volumului.

”Dacă nu-i o poezie fericită, e, în orice caz, una tonică, un angajament umanist cald şi vibrant în candoarea şi spontaneitatea lui”, scrie criticul literar Alexandru Cistelecan despre volumul ”1+1>2”.

Un singur text publicat pe facebook, cu like-uri cât tirajul unei cărți

Pagina de facebook a cartii 1+1>2 a fost lansată în luna mai a acestui an, iar unul dintre textele publicate pe aceasta pagina a adunat peste 1000 de like-uri.

”Este o surpriză foarte plăcută pentru mine; tirajul mediu al cărților de poezie este undeva la 2500 de exemplare, iar acest text a depășit deja în vizionări un tiraj mediu de carte. Mai exact, a ajuns la peste 18.500 de vizionări și peste 1000 de like-uri, ceea ce arată ca există public pentru poezie, doar că noi nu știm cum să ajungem la el”, explică Livia Lucan-Arjoca.

Pe pagina de facebook a volumului veți putea citi poezii mai noi sau mai vechi ale Liviei Lucan-Arjoca, dar si poeme ale altor autori contemporani. De asemenea, pe pagina de facebook 1+1>2 sunt anunțate lecturile publice și evenimentele la care participă autoarea volumului.

Despre Livia Lucan-Arjoca

Livia Lucan-Arjoca (Roșca) este specialist în comunicare, formator și președinte al Asociației 7 ARTE www.7arte.org. În 2006, Livia a publicat volumul de poezie ”Ruj pe icoane”, Cartea Româneasca, distins cu premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din România și cu alte premii naționale, precum Premiul ”Mihai Eminescu” 2006, sau premul Prometheus 2006, oferit de Fundația Anonimul.

Volumul ”1+1>2”, apărut la editura Charmides, 2016 este al doilea volum de poezie al autoarei Livia Lucan-Arjoca. Volumul poate fi comandat pe website-ul editurii www.charmides.ro, iar în București poate fi găsit in reteaua de Librarii Humanitas si la Librăria Open Art.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Julia Kalman

Lansare de carte: Antimemoriile unei muze de Julia Kalman

Next Article
Partaj

Lansare de carte: Partaj, de Horia Corcheș (Editura ART)

Related Posts

Total
0
Share