fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: “M-am saturat sa fiu prost”, de Peter H. Frank

m-am-saturat-sa-fiu-prostMarti, 10 martie, de la ora 19.00, Libraria Humanitas de la Cismigiu va invita la lansarea cartii M-am saturat sa fiu prost. Incursiune in gandirea critica pentru oameni de afaceri si nu numai de Peter H. Frank.

La eveniment participa, alaturi de autor, Lidia Moise si Sorin Paslaru, jurnalisti economici, Cristina Bazavan, jurnalist cultural si Radu Craciun, economist-sef la Banca Comerciala Romana si prefatatorul volumului.

Cartea va putea fi cumparata si de aici.

O carte «altfel», intr-un sens spectaculos. Vine cu studii de caz si crezi ca este un manual de business, apoi te executa scurt cu exercitii de logica generala. Oricine va gasi un unghi din care cartea aceasta sa ii aduca ceva nou. Pentru mine, cele mai interesante parti au fost din zona de filozofie a businessului, care sunt tratate senzational. A fost o gura de aer proaspat, am citit-o dand din cap si aproband la fiecare pagina, iar la sfarsit m-am intrebat de ce nu am scris-o eu. E cu adevarat o carte excelenta, iar antreprenorii din Romania au nevoie de ea! Peter, iti multumesc! (Radu Georgescu, Founding Partner, GECAD Group)

Oricarui om inteligent i se poate intampla sa dea dovada si de prostie. Intreaga lui inteligenta, tot timpul si toti banii investiti se duc in directia gresita, ca o locomotiva puternica indreptandu-se orbeste spre dezastru. Tocmai de aceea avem cu totii nevoie de cartea lui Peter H. Frank M-am saturat sa fiu prost, o carte despre gandirea critica in afaceri, filozofie si viata. O lectura recomandata nu doar prietenilor, rudelor si colegilor de serviciu, ci mai ales tie. (Joseph Bottum, eseist si scriitor american, autorul cartii An Anxious Age)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 4 martie 2014

Next Article

Lansare de carte: "Nu există lumina pura", de Pablo Neruda

Related Posts

Total
0
Share