fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: Memorii italiene de Carlo Goldoni

Luni, 19 decembrie, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, în cadrul proiectului Serile Italiene, va avea loc o nouă dezbatere pornind de la volumul Memorii italiene de Carlo Glodoni, recent apărut în colecţia Biblioteca Italiana, la Editura Humanitas. La dezbatere vor participa Maia Morgenstern, Marina Constantinescu și Miruna Bulumete.

„Goldoni este un gânditor al secolului al XVIII-lea, precum vestiţii philosophes francezi, un intelectual care îşi apără rolul de reformator, bine ancorat în societatea timpului său, un scriitor care exaltă spiritul Veneţiei, oraş al teatrului şi oraş-teatru. În fine, din paginile Memoriilor italiene reiese cu claritate intenţia lui de a le împărtăşi cititorilor şi spectatorilor de mâine raţiunile cele mai profunde din care izvorăşte teatrul său, acelea pe care în ediţia Pasquali le îmbracă în haina unei scriituri cu valoare universală, spre beneficiul generaţiilor viitoare.” Carmelo Alberti

Eveniment realizat în parteneriat cu Cercul de Studii Interdisciplinare al Studenţilor italienişti şi catedra de Limbă şi Literatură Italiană, a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti.

Cartea Memorii italiene de Carlo Goldoni poate fi cumpărată cu reducere de aici.

Memorii italiene

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cartile Otiliei

Lansarea colectiei pentru copii Cartile Otiliei

Next Article
cărți ieftine

Transport gratuit și multe cărți ieftine la eMAG

Related Posts

Total
0
Share