fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: Mihai I, ultimul rege al romanilor, de Tatiana Niculescu Bran

La Libraria Humanitas de la Cismigiu va avea loc sambata, 14 mai, ora 17, lansarea cartii Mihai I, ultimul rege al romanilor de Tatiana Niculescu Bran. La eveniment vor vorbi, alaturi de autoare, istoricul Nicolae-Serban Tanasoca, scriitoarea Ana Barton si Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas. Actrita Dorina Chiriac va citi pentru public un fragment din carte.

mihai-ultimul-rege-al-romanilor

Cel mai tanar rege al Romaniei urca pe tron intr-o vreme in care tarilor din rasaritul Europei li se rezerva “rolul de cobai intr-un experiment de un cinism care intrece inchipuirea omeneasca”, cum va spune chiar el. In zilele noastre, marturia lui despre abdicare e pusa la indoiala de unii, preferandu-i-se documente anonime ale regimului comunist instalat la putere prin frauda, minciuna si manipulare.

Este Mihai I un invins? Daca implinirea unui destin se masoara in succese aclamate public si compromisuri de anvergura, atunci acest rege nu e un model de urmat. Dar, daca statornicia, rabdarea si modestia definesc viata adevarata, atunci ultimul rege al romanilor ramane pentru generatiile viitoare un reper de intelepciune intr-o lume rascolita de fantasmele puterii.

Accesul la eveniment se face pe baza unei rezervari la numarul de telefon 021 311 40 01 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, in limita celor 100 de locuri disponibile, pana in data de 14 mai, ora 16.30.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
campionatul povestilor

Atelier de povestit si desenat cu scriitoarea Ioana Nicolaie despre Alice in Tara Minunilor

Next Article
inserturi

Figurine Mia & Me împreună cu Libertatea

Related Posts

Total
0
Share