fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: „O cale îngustă spre nordul îndepărtat” de Richard Flanagan

invitatie-litera

Editura Litera ne invită luni, 21 septembrie, de la ora 18.30, la evenimentul de lansare a cărții „O cale îngustă spre nordul îndepărtat” de Richard Flanagan.

Evenimentul are loc la Biblioteca British Council (Calea Dorobanților, nr. 14, București).

Vor vorbi:
Laura Câlțea, blogger literar Blogul unei cititoare de cursă lungă
Alis Vasile, Arts Project Manager British Council
Bedros Horasangian, critic literar

Romanul „O cale îngustă spre nordul îndepărtat” de Richard Flanagan spune o poveste despre dragoste și moarte cu multiplele lor fațete, despre război și despre adevăr, în care eroul își trăiește experiența de viață numai pentru a descoperi tot ceea ce a pierdut. Cartea poate fi cumpărată cu o generoasă reducere de aici.

Despre carte:

În mijlocul lagărului de prizonieri de război condamnați să construiască o cale ferată între Birmania și Thailanda, cunoscută sub numele de Calea ferată a morții, chirurgul Dorrigo Evans, comandantul lagărului, este torturat de povestea de dragoste pe care a trăit-o cu tânăra soție a unchiului său cu doi ani în urmă. În strădania lui de a-și salva oamenii de înfometare, de holeră, de persecuții, Dorrigo primește o scrisoare care îi schimbă pentru totdeauna cursul vieții.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: Editura Herald ofera 2 exemplare din ”Coranul”

Next Article

Noi locuri de munca in edituri. Iti cauti un job?

Related Posts

Total
0
Share