fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea pricoliciului de Adina Popescu

afis-pricolici-webEditura Arthur ne invita luni, 12 octombrie, ora 19:00, la Clubul Ţăranului (str. Monetăriei, nr. 3, sector 1, București) la un frumos eveniment: Lansarea cartii O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea pricoliciului de Adina Popescu.

În plină era a Basmului Comercial, Editura Arthur vă dă întâlnire cu personajele fantastice ale basmelor autohtone, într-o încleştare la finalul căreia sperăm să descoperim ce secrete ascunde Ţara Vampririlor.

Misterele acestui tărâm imaginar au fost adunate de scriitoarea Adina Popescu într-un prim volum încărcat de magie, dramatism, suspans şi, nu în ultimul rând, umor. Veniţi să călătorim împreună în Lumea de Basm a Adinei Popescu, lume în care fiecare dintre noi îşi are locul şi în care oricine se poate regăsi (într-o perspectivă inedită).

Invitaţi: Amalia Dulhan, Laura Grünberg, Adina Rosetti, Florentina Sâmihăian.

Află mai multe despre volumul câștigător al marelui premiu al Trofeului Arthur din 2013 – O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea Pricoliciului. 

Pagina de Facebook a evenimentului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Svetlana Alexievich a primit premiul Nobel pentru literatura pe 2015

Next Article

Cel care mă aşteaptă, de Parinoush Saniee

Related Posts

Total
0
Share