fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lansare de carte: O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea pricoliciului de Adina Popescu

afis-pricolici-webEditura Arthur ne invita luni, 12 octombrie, ora 19:00, la Clubul Ţăranului (str. Monetăriei, nr. 3, sector 1, București) la un frumos eveniment: Lansarea cartii O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea pricoliciului de Adina Popescu.

În plină era a Basmului Comercial, Editura Arthur vă dă întâlnire cu personajele fantastice ale basmelor autohtone, într-o încleştare la finalul căreia sperăm să descoperim ce secrete ascunde Ţara Vampririlor.

Misterele acestui tărâm imaginar au fost adunate de scriitoarea Adina Popescu într-un prim volum încărcat de magie, dramatism, suspans şi, nu în ultimul rând, umor. Veniţi să călătorim împreună în Lumea de Basm a Adinei Popescu, lume în care fiecare dintre noi îşi are locul şi în care oricine se poate regăsi (într-o perspectivă inedită).

Invitaţi: Amalia Dulhan, Laura Grünberg, Adina Rosetti, Florentina Sâmihăian.

Află mai multe despre volumul câștigător al marelui premiu al Trofeului Arthur din 2013 – O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea Pricoliciului. 

Pagina de Facebook a evenimentului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Svetlana Alexievich a primit premiul Nobel pentru literatura pe 2015

Next Article

Cel care mă aşteaptă, de Parinoush Saniee

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share