fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: “O sa ma stii de undeva”, de Petronela Rotar

Afis-lansare-o_sa_ma_stii_de_undevaLibrăriile Cărturești și editura Herg Benet vă invită duminică, 11 mai, de la ora 18.00, în ceainăria Cărturești Verona (str. Arthur Verona 13-15, București), la lansarea volumului de proză lirică “O să mă știi de undeva” de Petronela Rotar.

Alături de autoare se vor afla invitații săi: Ana Barton, Cristina Nemerovschi și Iulian Tănase.

Despre carte:

“O să mă ştii de undeva e ca o matrioşcă din păpuşi de sticlă, cu care umbli c-un fel de teamă, să nu le scapi şi să se strice, dar apasă fără frică, intră, trage, priveşte-le, studiază-le, citeşte – au trecut prin multe, au rezistat în lumea reală şi au să reziste şi-n varianta lor hîrtioasă. (…) După ce-o să citeşti cartea ei de debut, o să exclami precum o tenismenă care tocmai a cîştigat un turneu foarte important – WOW! – şi de aici încolo o să ştii exact de unde o cunoşti.” (Mihail Vakulovski)

“Este o carte vie, densă, adîncă și atît de bine scrisă, încît am senzația că Petronela a mai debutat de cîteva ori pînă acum, în cine știe ce alte vieți de care poate nici ea nu are habar.” (Iulian Tănase)

Cartea poate fi cumparata si online, cu reducere, de aici.

Anunt de eveniment preluat de pe blogul Carturesti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: ”Portbagaj”, de Ciprian Măceșaru

Next Article

Carti ieftine si transport gratuit la orice carte. Vezi noutatile

Related Posts

Total
0
Share