fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: Oglindă pentru luna plină, de Andrei Gamarț

Oglindă pentru luna plină

Joi, 22 septembrie, de la ora 7 p.m., la Librăria Cărturești Verona (Grădina Secretă) suntem așteptați la evenimentul de lansare a cărții Oglindă pentru luna plină, de Andrei Gamarț. La eveniment vor participa Andrei Gamarț – autorul cărții și Răzvan Ion.

“Mirror on the Full Moon” / Oglindă pentru luna plină este o analiză succintă a operei lui Andrei Gamarț, operă care amintește totodată de Ferenczi și conceptul de contratransfer. Un contratransfer evident între imaginația și realitatea lucrărilor lui Gamarț, care te trimite într-o introspecție profundă a ego-ului.

Pentru Andrei Gamarț, ideea de a învăța drumul către sine este în primul rând una a auto-transformării radicale, pătrunzând într-o zonă în care identitatea umană nu este statică, cunoașterea este incertă, dar ambele fac obiectul reevaluării și schimbării constante. Această tentativă identitară și de cunoaștere duce la acumularea unor informații, la răspândirea lor. În termenii lui Derrida, o redare a différance. (Răzvan Ion, curator)

Un fragment al cărții poate fi lecturat aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mari comandanți în al Doilea Război Mondial

Colecția Mari comandanți în al Doilea Război Mondial

Next Article
recomandări

Recomandările zilei - 21 septembrie 2016

Related Posts

Total
0
Share