fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: ”Partea nevazuta decide totul” de Horia-Roman Patapievici

partea-nevazuta

Libraria Humanitas de la Cismigiu ne invita joi, 4 iunie, de la ora 19.00, la lansarea volumului Partea nevazuta decide totul de Horia-Roman Patapievici, bestseller Bookfest 2015. Participa: Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu.

“Tot sensul vietii noastre poate fi gandit ca o aducere la vizibilitate, prin felul nostru de a vedea, a partii de nevazut din lume si din fiecare.

Fiecare dintre eseurile cuprinse in acest volum pune in lumina sau celebreaza o forma de nevazut. Nu este nevazutul suprasensibil ori extrasenzorial. Nu e nimic mistic in nevazutul de care vorbesc si nimic mistagogic in felul in care il invoc. Nevazutul nu e o optiune. Nevazutul este aici, langa noi, in noi, ca un dat inconturnabil al lumii si al naturii noastre. Suntem in el predati lui cu totul, asa cum suntem predati apei, cand ne scufundam, ori aerului, cand ne regasim respiratia.

Singularitatea conditiei noastre consta in faptul ca partea nevazuta, in viata noastra, decide totul, in situatia in care singurele dovezi ale nevazutului de care depindem stau in vazutul dupa care fugim, ori de care fugim, ori pe care il pierdem.” (Horia-Roman Patapievici)

Cartea poate fi cumparata si online, cu reducere, de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la toate cartile Curtea Veche. Doar azi, 3 iunie 2015

Next Article

A încălca regulile („Gândeşte fix pe dos!”, de Paul Arden)

Related Posts

Total
0
Share