fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: “Pe contrasens cu favorita presedintelui. Cronica unei campanii”, de Liviu Bratescu

afis-lansare-liviu-bratescuLiviu Brătescu relatează din culisele campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2012.

Editura Adenium organizează joi, 9 octombrie 2014, ora 18.00 evenimentul de lansare a cărții Pe contrasens cu favorita președintelui. Cronica unei campanii, semnată de Liviu Brătescu. Întâlnirea va avea loc în Aula Universității „Petre Andrei” din Iași.

Invitații lansării vor fi politologii Sorin Bocancea și Lucian Dîrdală, precum și jurnalistul Ovidiu Mihăiuc, iar discuțiile vor fi moderate de Gabriel Cheșcu, redactorul-șef al Editurii Adenium.

Liviu Brătescu este doctor în istorie, cercetător științific la Institutul „A.D. Xenopol” din cadrul Academiei Române și director al Ateneului Tătărași.

Volumul apărut anul acesta la Editura Adenium este dedicat tuturor celor care „mai cred într-o politică de bun-simț”. În opinia autorului, „la un an și jumătate de la alegerile din decembrie 2012, România se află în continuare în căutarea unui drum, și anume acela al normalității și al bunului-simț”.

De ce „pe contrasens cu favorita președintelui”? Iată argumentul pe care ni-l oferă cartea: „Mizeriile pe care le-a debitat echipa Elenei Udrea despre mine în campanie au făcut trimitere la faptul că aș fi fost securist, motiv pentru care, în viziunea propagandiștilor portocalii, am beneficiat de sprijinul trustului Intact, dar și la faptul că aș avea o gravă problemă de sănătate…”.

Sub forma unui jurnal de campanie, volumul reconstituie istoria unui eșec electoral: campania din 2012 de la Roman, în care politicianul Liviu Brătescu a fost implicat în mod direct. Autorul consideră că, prin respectiva campanie, deși considerată un eșec, s-a demonstrat că „în țara aceasta mai sunt destui oameni pentru care cuvinte precum bunul-simț și frica de Dumnezeu nu sunt bune de rostit doar la televiziune și în alegeri”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

John Perkins, autorul cartii "Confesiunile unui asasin economic", vine in Romania

Next Article

Curs de scriere creativa pentru copiii de 12- 14 ani la Carturesti Verona

Related Posts

Total
0
Share